|
Opdateret: 21.06.2015
|
Besøg siden 28-08-2009: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Appelsinfromage. |
|
|
Ingredienser
4 per.
7 blade husblas 4 past. æggeblommer
4 past. æggehvider 6 - 7 spsk sukker
reven skal af 1 appelsin 2 dl. appelsinsaft ( saft fra ca.
3-4 appelsiner) 2 dl. piskefløde + flødeskum til pynt
|
|
Sådan gør du |
Udblød husblassen i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker
skummende.
Tilsæt reven appelsinskal og halvdelen af appelsinsaften.
Pisk flødeskum og æggehvider stift hver for sig. Vend først flødeskum og dernæst
æggehvider, klem husblassen fri for
væde og smelt den i et vandbad. Bland resten af appelsinsaften i husblasen og
rør det i en tynd stråle i æggemassen. når æggemassen begynder at tykne hældes fromagen i en skål eller
portionsglas, stil den koldt for at stivne
Fromagen pyntes med flødeskum og lidt reven appelsin skrald
eller orangestænger |
|
|