Pers' Hjemmeside.

   

Opdateret:    21.06.2015

Besøg siden 28-08-2009:

 
 
 
 

Appelsinfromage.

 
 

Ingredienser

4 per.

7 blade husblas
4 past. æggeblommer
4 past. æggehvider
6 - 7 spsk sukker
reven skal af 1 appelsin
2 dl. appelsinsaft ( saft fra ca. 3-4 appelsiner)
2 dl. piskefløde + flødeskum til pynt

 

Sådan gør du  
Udblød husblassen i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker skummende.
Tilsæt reven appelsinskal og halvdelen af appelsinsaften. Pisk flødeskum og æggehvider stift hver for sig. Vend først flødeskum og dernæst æggehvider,  klem husblassen fri for væde og smelt den i et vandbad. Bland resten af appelsinsaften i husblasen og rør det i en tynd stråle i æggemassen. når æggemassen begynder at tykne hældes fromagen i en skål eller portionsglas, stil den koldt for at stivne
Fromagen pyntes med flødeskum og lidt reven appelsin skrald eller orangestænger