|
Opdateret: 21.06.2015
|
Besøg siden 28-08-2009: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Steak Daiane |
|
Var bøffen vi fik serveret på Wrest Point i Hobart her er opskriften frit oversat. |
|
Ingredienser
|
|
170 g bageovns pomfritter
|
2 teskefuld oliven olie
|
140g oksekød bøf af filet
|
20g smør
|
1 spiseske cognac |
1/4 L. piskefløde |
1 til 2spsk.
Worcesters sauce |
1 spiseske ny persille, fint hakket |
Sådan gør du
|
- Opvarm ovnen til 200°C. Pladser pomfritterne på en
bageplade og varm dem til de er gyldenblonde.
- Varme olie på en slip let stegepande ved over medium varme. Krydre oksekød med salt og peber.
- Steg 3 til 4
minutter på hver side eller som du behager.
-
Flyt bøffen til et fad. Til dækket med folie
for at holde på varmen.
- Varm panden op til middel. Tilføre smør på stegepande.
Omrøre til smørret er
smeltet. Tilføj Worcesters sauce, cognac, fløde, persille, og saltkar og
peber på stegepande. Varm det 3 til 4 minutter
-
Gør bøffen klar til servicering
på en tallerken. Overhældt med saucen.
Notes & tips
- Servere med frites og salat.
|
|
|