Pers' Hjemmeside.

   

Opdateret:    21.06.2015

Besøg siden 28-08-2009:

 
 
 
 

Steak Daiane

 

Var bøffen vi fik serveret på Wrest Point i Hobart her er opskriften frit oversat.

 
Ingredienser

 170 g bageovns pomfritter
 2 teskefuld oliven olie
 140g  oksekød bøf af filet 
 20g smør
 1 spiseske cognac
 1/4 L. piskefløde

 1 til 2spsk. Worcesters sauce

 1 spiseske ny persille, fint hakket
Sådan gør du  
  1. Opvarm ovnen  til 200°C. Pladser pomfritterne på en bageplade og varm dem til de er gyldenblonde.
  2. Varme olie på en slip let stegepande ved over medium varme. Krydre oksekød med salt og peber.
  3. Steg 3 til 4 minutter på hver side eller som du behager.
  4. Flyt bøffen til et fad. Til dækket med folie for at holde på varmen.
  5. Varm panden op til middel. Tilføre smør på stegepande. Omrøre til smørret er smeltet. Tilføj Worcesters sauce, cognac, fløde, persille, og saltkar og peber på stegepande. Varm det 3 til 4 minutter
  6. Gør bøffen klar til servicering på en tallerken. Overhældt med saucen.

Notes & tips

  • Servere med frites og salat.